Oplichter probeert via slinkse wijze de verkiezingen te manipuleren om Geert Minister president te maken. Of jouw slachtoffer voor een beloning stemfraude wil plegen.

BEL NU! Bestelcode: 1143

De goede sinterklaas komt er nu aan met vijf pieten. Ze komen er aan! Wie heeft ze nu besteld?

BEL NU! Bestelcode: 1141

Het geboekte kerst arrangement wordt zonder pardon geannuleerd wegens een dreigend faillissement. Het bedrijf staat al onder curatele...

BEL NU! Bestelcode: 1134

Helaas! de op internet bestelde kadootjes komen pas na sinterklaas aan. Niets aan te doen!

BEL NU! Bestelcode: 1132

Via een bericht krijgt je slachtoffer te horen wat er van hem gevonden wordt. Conclusie: 'een eikel'

BEL NU! Bestelcode: 1130

Hier zit jouw slachtoffer niet op te wachten. Een oude vriend van zijn vader komt binnen enkele minuten aan om eens even lekker te praten over vroeger.

BEL NU! Bestelcode: 1126

Het slachtoffer krijg een waarschuwing dat er een grap met hem uitgehaald zal worden. De "beller" vindt dit niet leuk en adviseert het slachtoffer die dag goed op te passen. maar voor wat dan? Tja... dat was nou net dit belletje!

BEL NU! Bestelcode: 1127

Je slachtoffer wordt opgebeld door van Belsen van de sport vereniging. Het is gebleken dat de andere leden van de sport vereniging jouw slachtoffer liever direct zien vertrekken. Iedereen heeft een bloedhekel aan je slachtoffer en ze willen dan ook dat het slachtoffer zo snel mogelijk oppleurt.

BEL NU! Bestelcode: 1122

Van Emmeren belt boos op, omdat zijn staafmixer niet werkt. Diegene die gebeld wordt, verkoopt natuurlijk helemaal geen staafmixers. Van Emmeren gaat gelijk helemaal los en scheld hem/haar de huid vol!

BEL NU! Bestelcode: 1116

Vroeger kon het slachtoffer heel gewoon de deur dicht klappen als ze weer eens aan de deur kwamen om je dichter bij de Here te brengen. Tegenwoordig bellen ze je gewoon op, dan hoeven ze hun voeten niet meer tussen de deur te steken. Nu kijken hoelang het duurt voordat jouw slachtoffer de hoorn erop klapt.

BEL NU! Bestelcode: 1114

Het regent lintjes in Nederland. Gefeliciteerd! Ook het slachtoffer heeft een mooi lintje verdiend volgens de wethouder. Waarom? door Business expoitarisation waar hij indirect voor heeft gezorgd tuurlijk. dat snapt niemand... ook jouw slachtoffer niet als het goed is.

BEL NU! Bestelcode: 1112

Een Junk belt het slachtoffer. Hij heeft nog een mooie mountainbike en een partij laptops voor weinig. Even kijken hoe jouw slachtoffer reageert.

BEL NU! Bestelcode: 1110

Heeft je slachtoffer zo'n wandelende vlooiebaal? eh... een hond dus. Nou een meneer in de buurt is er niet blij mee omdat die rot hond volgens hem telkens zijn stoepje uitkiest om zijn drollen te parkeren. Hij is een beetje boos... hij wordt er namelijk Schijtzoek van!

BEL NU! Bestelcode: 1106

Geinige beestjes die torretjes. Behalve als de bakker je slachtoffer belt dat zij wellicht in haar of zijn brood zitten door een foute en bedorven levering. Nog leuker als hij/zij er al van heeft gegeten. Gadverdamme...

BEL NU! Bestelcode: 1104

Je vriendinnetje denkt dat ze minstens een TMF award waard is. Laat deze impressario even met haar bellen voor het achtergrondkoor van "Destiny's Child on tour in Ahoy in April" De impressario test even haar vocale kwaliteiten. Leuk om mee te luisteren.

BEL NU! Bestelcode: 1102

Het gebeurd al in het Midden-Oosten! Kom in opstand tegen deze regering, staken, revolutie! Het slachtoffer wordt gebeld om mee te doen met de grootste staking uit de geschiedenis van Nederland.

BEL NU! Bestelcode: 1149
© 2010-2018 Fopgesprekken. Niets van deze site mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Colourfulmagic
 

Bent u van Belgische komaf?

Dan kunt u helaas geen gebruik maken van de diensten op deze website. Speciaal voor Belgische gebruikers is er fopgesprekken.be ontworpen

toch van Nederlandse komaf? Ga door