$aansluiting, Kerstgrappen! Online de grappigste kerst en sinterklaas telefoon grappen
Een grap uithalen tijdens de feestdagen? Iemand in de maling nemen met Sinterklaas? Kan je vriendje of vriendinnetje niet zingen? Laat hem of haar wat Sinterklaas liedjes zingen en luister mee en schater het uit tijdens het nepgesprek. Of ben je liever iemand die tijdens kerst een kerstgrap uithaalt? Laat iemand jouw slachtoffer opbellen over kerstpakketten of andere leuke grappen! Leuke humoristische momenten beleef je bij Fopgesprekken en dat doe je zeker met onze leuke kerstgrappen! Tijdens de paasdagen met heel de familie. Met kerst of sinterklaas. Er is altijd wel een moment waarop je met meerdere mensen bij elkaar bent en iemand in de maling kunt nemen. Zelfs terwijl je meteen meeluistert. Zo kun je oma en opa of papa of mama eens goed in de maling nemen.

Gemeente belt dat je slachtoffer de verlichting buiten moet verwijderen. Dat is zeker niet toegestaan voor 20 December!

BEL NU! Bestelcode: 1139

Zeer boze winkelier beschuldigd je slachtoffer van het laten vallen van vijf dozen met kerstballen!

BEL NU! Bestelcode: 1137

De politie belt met de mededeling dat het slachtoffer morgen zijn eigen huis uit moet i.v.m. een ontruiming van een vuurwerkopslag bij de buurman.

BEL NU! Bestelcode: 1148

Slachtoffer heeft zich ingeschreven voor liefdadigheid. Hij krijgt de bevestiging dat met kerst een criminele kansarme jongere bij hem blijft logeren.

BEL NU! Bestelcode: 1146
© 2010-2018 Fopgesprekken. Niets van deze site mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Colourfulmagic
 

Bent u van Belgische komaf?

Dan kunt u helaas geen gebruik maken van de diensten op deze website. Speciaal voor Belgische gebruikers is er fopgesprekken.be ontworpen

toch van Nederlandse komaf? Ga door