Grappen uithalen met vrienden of collega's en hun buren? Dan vind je hier een leuk overzicht met grappen. Buurman die boos is en jouw slachtoffer opbelt om eens verhaal te komen halen vind je op deze pagina. Een leuke grap dus, die je kunt uithalen met een vriend of collega. Lach je suf met deze fopgesprekken.

Iemand van de gemeente belt jouw slachtoffer. Maar waarvoor zal hij nooit weten. De gemeente man zegt onverstaanbare woorden en jouw slachtoffer blijft in verwarde toestand achter... waar belde hij nou voor?

BEL NU! Bestelcode: 0609

De man van het energiebedrijf wordt er doodziek van dat hij elke keer mensen als jouw slachtoffer moet bellen om de rekening te betalen. Nou ja... dan maar eerst de boel afsluiten... Vandaag!

BEL NU! Bestelcode: 0606

Je slachtoffer kan maar liefst 500.000 euro winnen met een nieuwe spelshow op televisie. Een nadeeltje is echter dat hij of zij een jaartje van huis moet wisselen met een Roemeens gezin, maar dat is de uitdaging?

BEL NU! Bestelcode: 0604

Buurvrouw belt i.v.m. rare gaslucht in de tuin. Zij heeft een brief gekregen van het gas bedrijf in verband met een enorme gasbel in de wijk. Men wil proef boringen doen en ze beginnen voor de deur van diegene die gebeld wordt. De buurvrouw leeft natuurlijk gelijk mee met je slachtoffer en wil graag gelijk overleggen welke compensaties er eventueel gekregen gaan worden!

BEL NU! Bestelcode: 0602
© 2010-2018 Fopgesprekken. Niets van deze site mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Colourfulmagic
 

Bent u van Belgische komaf?

Dan kunt u helaas geen gebruik maken van de diensten op deze website. Speciaal voor Belgische gebruikers is er fopgesprekken.be ontworpen

toch van Nederlandse komaf? Ga door