Wil jij een leuke grap uithalen met iemand? Ben je wel in voor een grap op het randje? Op deze pagina vind je grappen over liefde en seks. Als je een keer goed wilt lachen, haal dan een grap uit die op deze pagian staat. Bel met het nummer en vul de code in van jouw grap. Luister mee terwijl jouw slachtoffer zich enorm gaat schamen tijdens de grap uithalen.

BEL NU! Bestelcode: 0127

De buurman van nummer 4 heeft een valentijns kaart ontvangen die bedoeld was voor jouw slachtoffer. Hij heeft hem al open gemaakt en ook al gelezen... beetje prive... maar goed. De kaart mag opgehaald worden op nummer 4 (helemaal leuk als je slachtoffer echt naar nummer 4 gaat)

BEL NU! Bestelcode: 0125

Henk zegt een valentijnskaart te hebben gehad van je vrouwelijke slachtoffer, omdat ze verliefd op hem is. Hij woont nog bij z'n moeder maar komt vanavond toch echt even langs!

BEL NU! Bestelcode: 0123

Deze treiter is aan een man gericht. Hij wordt gebeld en krijgt een prachtig gedicht te horen met een wereld beroemd achtergrond muziekje... maar dan... de schijn bedriegd!

BEL NU! Bestelcode: 0121

Iemand heeft blijkbaar doorgegeven dat je slachtoffer in bezit is van een klein gereedschapje en nu belt een welwillende arts op voor een vrijblijvende afspraak voor een penisvergroting.

BEL NU! Bestelcode: 0119

Big Dick Alain de stripper belt jouw slachtoffer op die op dat moment jarig is of een feestje geeft. Hij is vlak in de buurt maar kan het adres maar niet vinden... of... ja... toch wel, sorry hij komt er meteen aan!

BEL NU! Bestelcode: 0115

Heeft het slachtoffer een nieuw vriendinnetje? Mooi! haar vader belt hem even dat hij wel heel voorzichtig met haar om moet gaan en anders... och ga er maar van uit dat hij anders voorlopig even een paar jaartjes moet revalideren

BEL NU! Bestelcode: 0113

Meewerken aan een kort marktonderzoek, Ja tuurlijk... alleen worden de vragen steeds intiemer en staat het slachtoffer uiteindelijk letterlijk voor L...

BEL NU! Bestelcode: 0110

Heel eng hoor zo'n kerel die al vier jaar lang foto's van jouw loopt te maken en voor de deur heeft geslapen. Maar hij vertelt het je vrouwelijke slachtoffer zelf. Brrr je moet er toch niet aan denken wat hij met die foto's doet... en misschien met het slachtoffer want hij wil haar heel graag ontmoeten.

BEL NU! Bestelcode: 0103
© 2010-2016 Fopgesprekken. Niets van deze site mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Colourfulmagic
 

Bent u van Belgische komaf?

Dan kunt u helaas geen gebruik maken van de diensten op deze website. Speciaal voor Belgische gebruikers is er fopgesprekken.be ontworpen

toch van Nederlandse komaf? Ga door