Grap uithalen over politie? Op deze pagina vind je allerlei grappen die te maken hebben met de sterke arm der wet, de politie! Neem iemand in de maling alsof hij of zij onderwerp is van een politieonderzoek en politieverhoor. Jij lacht je helemaal suf terwijl je slachtoffer zich behoorlijk verlegen zal voelen tijdens deze leuke grap! Bel het nummer en toets de code in van jouw grap.

Jouw slachtoffer wordt door een buurman gebeld dat er een inval in zijn huis plaats vind. Op de achtergrond hoor je de commotie en de stormram. Zeker leuk als je weet dat je slachtoffer plantjes op zolder heeft of in bezit is van illegale spulletjes.

BEL NU! Bestelcode: 0706

Heeft je slachtoffer nog steeds geen handsfree setje? Dat gaat 'm 145 euro kosten. Hij is namelijk betrapt door de rijkspolitie in een burgerauto... enne... er is ook nog een mooi plaatje van geschoten.

BEL NU! Bestelcode: 0704

De milieupolitie belt behoorlijk pissig het slachtoffer op, waarom hij zijn troep niet gewoon in de kliko gooi. Het is ook wel lastig om te ontkennen als blijkt dat er papieren tussen zitten met naam en adres gegevens van jouw slachtoffer.

BEL NU! Bestelcode: 0702

Jouw slachtoffers paspoort of ID is verlopen. Helaas is hij/zij nu geen officieel Nederland staatsburger meer. Uitzetting is de enige optie. De procedure is al gestart en de papieren onderweg.

BEL NU! Bestelcode: 0708
© 2010-2018 Fopgesprekken. Niets van deze site mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Colourfulmagic
 

Bent u van Belgische komaf?

Dan kunt u helaas geen gebruik maken van de diensten op deze website. Speciaal voor Belgische gebruikers is er fopgesprekken.be ontworpen

toch van Nederlandse komaf? Ga door